Grillowane Kliny ziemniaczane ze świeżymi ziołami i masłem
Grillowane Kliny ziemniaczane ze świeżymi ziołami i masłem to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony pieprz, zioła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane bataty z masłem klonowym, Sałatka ziemniaczana Południowa ze świeżymi ziołami, oraz Sałatka ziemniaczana ze świeżymi ziołami i cytryną.
Instrukcje
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu (350 do 232°).
W średniej misce połączyć olej, sól i pieprz.
Dodaj kliny ziemniaków do miski i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Wyczyść ruszt do gotowania. Grillować ziemniaki na bezpośrednim średnim ogniu, z pokrywką zamkniętą tak bardzo, jak to możliwe, aż będą złotobrązowe i dość miękkie, 8 do 10 minut, okazjonalnie obracając.
Przenieść ziemniaki z powrotem do średniej miski.
W małej misce wymieszać masło i musztardę.
Dodać zioła i wymieszać, aby równomiernie pokryć ziemniaki.