Grillowane kanapki z Portabellą i papryką
Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz pesto z bazylii, liście sałaty, czapki z grzybami portabella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowane kanapki z Portobello, papryką i kozim serem, Smoky Bell-pepper Pesto na grillowanych kanapkach z kurczakiem, oraz Grillowana Sałatka Portabellan i Bulgur"kanapki" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Pieczarki, paprykę i cebulę posmarować olejem, posypać przyprawioną solą.
Warzywa umieścić w koszu grillowym (grill "wok").
Umieść kosz grillowy na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 10 do 12 minut, potrząsając kosz od czasu do czasu, aby włączyć warzywa, aż papryka i cebula są chrupiące-miękkie i grzyby są po prostu miękkie.
Chleb kroimy poziomo na pół.
Wymieszać majonez i pesto; rozłożyć na pokrojonych bokach chleba.
Ułóż sałatę i grillowane warzywa na dolnej połowie chleba.