Przepis Grillowany Southwest stek i kanapki Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 25 minut. To danie główne ma 445 kalorii, 30g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, sól przyprawione, N chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stek z południowo-zachodniej flanki z salsą, Grillowany stek z wędzonymi warzywami, sosem Barbecue i Southwest Chimichurri, oraz Great American Southwest Sliders z Opuncją i grillowaną salsą z awokado.
Instrukcje
1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Posyp obie strony wołowiny przyprawioną solą, mieszanką czosnkowo-pieprzową, chili w proszku i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wołowinę ułożyć na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 8 do 9 minut, obracając raz lub dwa razy, aż pożądana doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Dodać bułki, ściąć boki w dół, Przez ostatnie 4 minuty grillowania lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Wołowinę pokroić w poprzek na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Na spód każdej bułki rozprowadzić około 2 łyżek salsy. Top z wołowiną, awokado, serem i topy bułki.
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.