Grillowane Halloumi i kebaby warzywne

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Grillowane Halloumi i kebaby warzywne może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 690 kalorii, 32G białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 8,12 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pomidory roma, ser halloumi, metalowe szaszłyki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane Halloumi i kebaby warzywne, Grillowana Jagnięcina i kebaby Halloumi, oraz Grillowane Szaszłyki Warzywne Halloumi.
Instrukcje
Do sosu: pomidory pokroić w Rdzenie, grubo posiekać i umieścić w blenderze.
Dodać pozostałe składniki i zmiksować na gładką masę.
Przenieść 1 szklankę sosu do małej miseczki i odstawić do serwowania. Pozostały sos podzielić między 2 duże miski; odstawić.Do szaszłyków: przyciąć i pokroić bakłażana na 1-calowe kawałki i umieścić w jednej z dużych misek sosu. Pokrój łodygi z grzybów, dodaj je do miski z bakłażanem i wrzuć do połączenia; odstawić.Rdzeń i nasion papryki, pokroić w 1-calowe kawałki i umieścić w drugiej dużej misce z sosem.
Ser pokroić na 24 kawałki, dodać do miski z papryką i wrzucić do połączenia; odstawić.
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do średniej wysokości (około 375 ° F do 425 ° F). W międzyczasie nawlecz warzywa i ser na szaszłyki (na przemian każdy składnik), pozostawiając około 1/8 cala odstępu między każdym kawałkiem.
Ułożyć na blasze i obficie doprawić solą i pieprzem.Gdy grill jest gotowy, przetrzyj ruszty ręcznikiem zanurzonym w oleju.
Umieść szaszłyki na grillu. Zamknij grill i gotować, obracając szaszłyki co 3 minuty, aż wszystkie boki są lekko zwęglone na brzegach i warzywa są chrupiące-Delikatne, O 15 do 20 minut łącznie.
Szaszłyki przełożyć na półmisek i podawać z sosem reserved.