Grillowane grillowane polędwiczki wieprzowe z dodatkiem zielonych pomidorów
Przepis Grillowana polędwiczka wieprzowa z grilla z dodatkiem zielonych pomidorów jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 22 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz olej, zieloną cebulę, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z zielonymi pomidorami-Salsa ananasowa, Grillowane szaszłyki wieprzowe z grillowanym sosem pomidorowym, oraz Grillowane Tacos rybne z pomidorowo-zieloną cebulą.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Połowę oleju i sosu barbecue do późniejszego wykorzystania.
Mięso posmarować pozostałym olejem.
Mięso grillowane 20-25 min. lub do końca (145F), obracając i szczotkując pozostałym sosem barbecue po 15 min.
Zdjąć z grilla; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Paprykę i cebulę posmarować pozostałym olejem; grillować 3-4 min. z każdej strony lub do chrupkości.
Posiekać pieprz i cebulę; umieścić w średniej misce.
Dodać pomidory i sos barbecue; lekko wymieszać.
Mięso pokroić w cienkie plasterki.
Podawać z pomidorowym smakiem.