Grillowane Greckie Kaboby Wieprzowe
Przepis grillowane Greckie Kabobs wieprzowe jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $1.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz grecki sos vinaigrette, pietruszkę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany Grecki Kurczak Kabobs, Grillowane Kaboby Wieprzowe, oraz Grillowane Kaboby Wieprzowe Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wymieszać dressing i pietruszkę w dużej misce; wymieszać wieprzowinę, cebulę i paprykę. Wątek wieprzowiny, cebuli i papryki na przemian na każdym z czterech 15-calowych szaszłyków metalowych, pozostawiając 1/4-calowy odstęp między każdym kawałkiem. Rezerwa pozostałego opatrunku w misce.
Przykryj i grilluj kabobs 4 do 6 cali od średniego ciepła 10 do 15 minut, obracając kabobs 2 lub 3 razy i szczotkując sosem podczas ostatnich 5 minut grillowania, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku. Resztki opatrunku należy wyrzucić.