Grillowane " Burritos z kurczakiem i czarną fasolą

Grillowane
Need a danie główne Wegetariańskie? Grillowane " Burritos z kurczakiem i czarną fasolą może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, fasolę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Burritos z kurczakiem i czarną fasolą, Burritos z kurczakiem i czarną fasolą, oraz Burritos nadziewane kurczakiem i czarną fasolą.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kurczaka, cebula, i czosnek; gotować 8 minut lub aż kurczak jest gotowy, stale mieszając. Wymieszać z sosem barbecue i fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Cały KurczakCały Kurczak
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
CebulaCebula
3
Posypać serem; gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki kurczaka w dół środka każdej tortilli; top każdy z 1 łyżka kwaśnej śmietany, i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
RolkaRolka

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn