Grillowane Burgery z indyka z serem kozim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanych hamburgerów z indyka z kozim serem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz miętę, kozi ser, bułki hamburgerowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Burgery z indyka z serem kozim, Czarna fasola bakłażan hamburgery z kremowy czerwony pieprz kozi ser Spread, oraz Burgery z indyka zawinięte w sałatę z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników i 1/8 łyżeczki pieprzu w dużej misce, delikatnie mieszając. Podzielić mieszaninę indyka na 6 równych porcji, kształtując każdy w 1/4-cala grubości patty.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 8 minut z każdej strony lub aż do zrobienia.
Pozostałe 1/8 łyżeczki pieprzu, jogurtu i kolejnych 4 składników (przez miętę) łączymy w misce, dobrze mieszając.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżki mieszanki jogurtu na dolnej połowie każdej bułki; góry każdej porcji z 1 liść sałaty, 1 plasterek cebuli, i 1 patty.
Na każdą porcję ułożyć górną połowę bułki.