Grillowane brzoskwinie i śmietana
Grillowane brzoskwinie i śmietana może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, olej z pestek winogron, ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody, Grillowane ciasto Angel Food z grillowanymi brzoskwiniami i śmietaną i wiśniowym Coulis, oraz Grillowane ciasto z serem śmietankowym i grillowanymi brzoskwiniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Brzoskwinie przeciąć na pół i usunąć kamień.
Posmarować olejem i posypać solą.
Miejsce na gorącym grillu. (Jeśli nie masz grilla użyj gorącej patelni saute.) Gotować do miękkości, ale nie rozpada się, około 3 protokół z obu stron. Odstawić na odpoczynek.
W małej misce wymieszaj mascarpone, serek śmietankowy i cukier puder, aż osiągnie gładką konsystencję. Użyj trochę gorącej wody, aby poluzować, jeśli mieszanina pozostaje sztywna.
Na koniec ułóż 2 połówki grillowanych brzoskwiń na talerzu. Na wierzch polać serem i polać sosem malinowym.
Dekoruj świeżą posiekaną miętą.