Grillowane antrykoty z masłem ziołowym

Grillowane antrykoty z masłem ziołowym
Grillowane Ribeyes z masłem ziołowym wymagają około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 955 kalorii , 69 g białka i 73 g tłuszczu . Za 8,34 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 4 osób. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Czwartego Lipca . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ziół prowansalskich, octu winnego, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 67% . Ta ocena jest solidna. Masło czosnkowo-ziołowe , miecznik z sosem ziołowym i pieczeń z żeberek w panierce ziołowo-solnej są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej torbie plastikowej wymieszaj pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Dodaj steki; zamknij woreczek i obróć, aby pokryć. Schłodź w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Wymieszaj przyprawy do steków i posyp nimi steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Steki grilluj, przykryte, na średnim ogniu lub w odległości 7,5–10 cm od ognia, przez 5–7 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie odpowiedni stopień wysmażenia (w przypadku mięsa średnio wysmażonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°, średnio wysmażonego 160°, dobrze wysmażonego 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
W przypadku masła ziołowego w małej misce ubij masło, pietruszkę i chrzan, aż się połączą. Nałóż 1 łyżkę masła ziołowego na każdy stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn