Grillowane Antipasto z dipem fasolowym

Grillowane Antipasto z dipem fasolowym
Grillowane Antipasto z dipem fasolowym jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, grillowany chleb wiejski, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Dip Z Białej Fasoli Garlicky, Grillowane Warzywne Antipasto, oraz Grillowane Warzywa Antipasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce połączyć fasolę z czosnkiem, sokiem z cytryny i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Proces do uzyskania gładkości, a następnie zeskrobać do miski. Składamy Bazyl i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Paprykę, cukinię i plastry bakłażana posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Owiń filet anchois wokół każdego z bocconcini i nawlecz kulki na sześć 8-calowych szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
BocconciniBocconcini
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Grill papryki i plasterki cukinii i bakłażanów na średnim ogniu, aż lekko zwęglone i miękkie, o 2 minut na stronie dla cukinii i 4 minut na stronie dla papryki i bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przełożyć na duży talerz i rozprowadzić dip fasolowy na plastrach cukinii i bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Plastry pomidora lekko posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj do miękkości, około 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przełożyć pomidory na talerz. Lekko nasmarować ruszt. Grillować pokrojone w szpikulec bocconcini przez 1 minutę, obracając raz lub tylko do momentu, aż zacznie się topić; przenieść szaszłyki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
BocconciniBocconcini
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Podawać antipasto z pozostałym dipem z białej fasoli i pieczywem z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
9
Zrób to: dip z białej fasoli można przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
10
Rekomendacja wina: Sauvignon Blanc z ziołowymi nutami i odważną kwasowością podkreśli grillowany bakłażan i czosnek oraz zrównoważy słone anchois w tym daniu. Poszukaj włoskiej butelki, takiej jak 2000 Borgo Conventi lub 2000 Livio Felluga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
SardeleSardele
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn