Grillowana włoska kiełbasa i papryka
Grillowana włoska kiełbasa i papryka fałdy może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, pita fałdy, ser mozzarella, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska kiełbasa i papryka Paella, Włoska kiełbasa i papryka Paella, oraz Filiżanki Fillo z włoską kiełbasą, orzeszkami pinii i żółtą papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Gdy grill jest podgrzewany, umieścić linki kiełbasy na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 10 minut, obracając od czasu do czasu.
Tymczasem, w średniej misce, połączyć paprykę, cebulę, olej, włoskie przyprawy i sól; wrzucić do wymieszania.
Miejsce w koszu grillowym (grill "wok").
Po ugotowaniu kiełbasek przez 10 minut dodaj kosz grillowy do grilla. Gotować dodatkowe 10 do 15 minut lub aż kiełbaski nie są już różowe w środku i warzywa są chrupiące-delikatne, obracając kiełbaski i wstrząsając kosz od czasu do czasu, aby wymieszać warzywa.
Aby ogrzać fałdy pita, mikrofalówka 2 fałdy pita na wysokości około 30 sekund; powtórz z pozostałymi fałdami pita. Top pita składa się z kiełbas i mieszanki papryki. Top każdy z serem; złożyć.