Grillowana wołowina Panzanella z Porto Vinaigrette

Grillowana wołowina Panzanella z Porto Vinaigrette
Przepis Grillowana wołowina Panzanella z winem porto Vinaigrette może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $3.93 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, ocet jabłkowy, chleb [4 uncje chleba], i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony wołowe z sosem z Porto Wine Pan, Slow Cooker wołowina Stroganoff z Porto Wine, oraz Gorgonzola-polędwica wołowa nadziewana sosem z Porto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Aby przygotować vinaigrette, połącz pierwsze 7 składników w małej misce; wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Aby przygotować sałatkę, ułóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Lekko posmarować kostki chleba sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w 350 przez 18 minut lub do tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Połączyć chleb, pomidor, cebula, bazylia, ser Pecorino Romano i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
PieprzPieprz
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
ChlebChleb
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Mżawka vinaigrette na mieszance kostki chleba; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
ChlebChleb
8
Wołowinę posypać 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
SólSól
9
Umieść wołowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy wołowina będzie średnio rzadka lub pożądany stopień doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Podawać wołowinę na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn