Grillowana Tagliata żeberkowa z rukolą i ziemniakami
Grillowana Tagliata z rukolą i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 877 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 7,87 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz steki rib-eye, ząbek czosnku, zioła prowansalskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Jagnięca tagliata z rukolą i pomidorami, Grillowana Wołowina Tagliata Z Sałatką Z Rukoli, oraz Tagliata z rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W małej misce, połączyć 2 łyżki oliwy z oliwek z sokiem z cytryny, sos rybny i obfite szczypta soli i pieprzu. Odłóż opatrunek na bok.
Na średniej patelni wrzucić ziemniaki z 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą. Pieczeń przez około 30 minut, lub do miękkości.
Tymczasem, w małej misce, połączyć czosnek i herbes de Provence z pozostałych 1/4 szklanki plus 2 łyżki oliwy z oliwek i obfite szczypta soli i pieprzu. Rozetrzyj mieszaninę na stekach. Grill na dużym ogniu, aż rumiane, ale nadal średnio rzadkie, 3 do 4 protokół.
W dużej misce wrzucić rukolę z dressingiem i wiórkami parmezanu i doprawić solą i pieprzem.
Podawać sałatkę ze stekami i ziemniakami i podawać kliny cytrynowe przy stole.