Grillowana szynka, ser i Salami z kaparowym smakiem
Grillowana szynka, ser i Salami z kaparowym smakiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 693 kalorie, 26g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz leśną szynkę, szalotkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Smażone ravioli serowe z sosem pomidorowo-pieprzowym i dipem z karczocha, 5 minut Salami Caper Crostini, oraz Kanapka Salami z kalafiorowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ubić w małej miseczce, przyprawić solą i pieprzem.
Wytnij górną skórkę (około 1/3 cala) od chleba i odrzuć.
Chleb kroimy poziomo na pół. Ułóż ser provolone na ściętej stronie dolnej połowy, całkowicie pokrywając. Wierzch warstwą salami, następnie szynką.
Oliwki, kapary i peperoncini wymieszać w małej misce; rozłożyć na szynce. Nacisnąć górną połowę chleba, pokroić bokiem, na szczycie rozkoszować; rozprowadzić 1 1/2 łyżki masła.
Ciepła ciężka duża patelnia na średnim ogniu 3 minut.
Miejsce kanapkę, masłem stronie w dół, w patelni. Używając innej patelni, naciśnij kanapkę, aby lekko zwinąć. Gotować na złoty kolor, o 5 protokół.
Wierzch kanapki rozprowadzić z pozostałym 1 1/2 łyżki masła. Używając dużej szpatułki, przekręć kanapkę. Naciśnij ponownie z drugiej patelni. Gotować, aż dno będzie złote i ser topi się, o 5 protokół.
Przenieś kanapkę na powierzchnię roboczą. Zdjąć wierzch chleba; posypać serem, sałatą i sosem. Na kanapkę wcisnąć wierzch chleba i pokroić na ćwiartki.