Grillowana szynka, ser i Salami z kaparowym smakiem

Grillowana szynka, ser i Salami z kaparowym smakiem
Grillowana szynka, ser i Salami z kaparowym smakiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 693 kalorie, 26g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz leśną szynkę, szalotkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Smażone ravioli serowe z sosem pomidorowo-pieprzowym i dipem z karczocha, 5 minut Salami Caper Crostini, oraz Kanapka Salami z kalafiorowym smakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić w małej miseczce, przyprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wytnij górną skórkę (około 1/3 cala) od chleba i odrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Chleb kroimy poziomo na pół. Ułóż ser provolone na ściętej stronie dolnej połowy, całkowicie pokrywając. Wierzch warstwą salami, następnie szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
ChlebChleb
SzynkaSzynka
4
Oliwki, kapary i peperoncini wymieszać w małej misce; rozłożyć na szynce. Nacisnąć górną połowę chleba, pokroić bokiem, na szczycie rozkoszować; rozprowadzić 1 1/2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
MasłoMasło
KaparyKapary
OliwkiOliwki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Ciepła ciężka duża patelnia na średnim ogniu 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Miejsce kanapkę, masłem stronie w dół, w patelni. Używając innej patelni, naciśnij kanapkę, aby lekko zwinąć. Gotować na złoty kolor, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wierzch kanapki rozprowadzić z pozostałym 1 1/2 łyżki masła. Używając dużej szpatułki, przekręć kanapkę. Naciśnij ponownie z drugiej patelni. Gotować, aż dno będzie złote i ser topi się, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
8
Przenieś kanapkę na powierzchnię roboczą. Zdjąć wierzch chleba; posypać serem, sałatą i sosem. Na kanapkę wcisnąć wierzch chleba i pokroić na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
SerSer
ChlebChleb
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn