Grillowana Serowa Kukurydza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej tandetnej kukurydzy. Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis służy 1 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać masło, chili w proszku, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Serowe frytki Cajun z grillowanym guacamole kukurydzianym, bekonem i jajkami sadzonymi, Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, oraz Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Wyciągnij łuski z kłosów świeżej kukurydzy; Usuń i wyrzuć jedwabie. Wiązać łuski wraz ze sznurkiem kuchennym, tworząc uchwyt. Moczyć w zimnej osolonej wodzie, aby pokryć 10 minut; odcedzić. Kukurydza Grill, pokryte pokrywą grill, 15 minut lub aż złoty kolor brązowy, obracając od czasu do czasu.
Kukurydzę posmarować roztopionym masłem, posypać solą, chili w proszku, wędzoną papryką i startym Cotija lub parmezanem.
Podawać ze świeżą limonką.