Grillowana sałatka ze szpinakiem z wieprzowiną i Nektarynką

Grillowana sałatka ze szpinakiem z wieprzowiną i Nektarynką
Grillowana wieprzowina i sałatka szpinakowa z Nektarynką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 65g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści szpinaku baby, pieprz o Smaku polędwicy wieprzowej, nektaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć nektaryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Pieczone figi i nektaryny na lodach jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Five-spice kotlety wieprzowe z grillowaną sałatką z nektarynki i rukoli, Grillowane Tacos wieprzowe z letnią kukurydzą i salsą z nektarynki, oraz Sałatka ze szpinakiem i Nektarynką z pomarańczowym cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. Używając ostrego noża, przeciąć polędwicę na pół poziomo, przecinając, ale nie przez drugą stronę; otwórz płasko, jak w książce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
NóżNóż
2
Ostrożnie szczotkuj olej na stojaku do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połówki nektarynki ułożyć, ściąć boki i schab na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj 8 do 10 minut, obracając raz, aż nektaryny zostaną dokładnie podgrzane, a wieprzowina będzie miała lekki rumieniec w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Usuń nektaryny i wieprzowinę z grilla. Przykryć wieprzowinę; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Połówki nektarynki pokroić w plasterki. Cienko pokroić wieprzowinę. W dużej misce, delikatnie wrzucić szpinak i dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
SzpinakSzpinak
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Na każdym z 6 talerzy równomiernie podzielić szpinak, plastry nektaryny, plastry wieprzowiny i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
NektarynaNektaryna
SzpinakSzpinak
SerSer
7
W razie potrzeby posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia99
Magazyn