Grillowana Sałatka z łososia z winegretem malinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanej sałatki z łososia z winegretem malinowym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Na $6.0 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś maliny, połówki orzecha włoskiego, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z łososiem i jagodami z winegretem malinowym, Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem malinowym, oraz Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z winegretem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Bake orzechy w 9-calowy ciasto lub ciasto patelni w 350 regularne lub Piec konwekcyjny, aż złoty pod Skórki, potrząsając patelni raz, 7 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Forma Na Ciasto
2
Tymczasem na patelni o grubości 10-12 cali na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 1 cala wody. Szparagi opłukać i zerwać twarde końce łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać szparagi lub brokuły na patelni i gotować, odkryte, aż jasnozielony i ledwo miękkie po przekłuciu, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Brokuły
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
5
Łososia opłukać i osuszyć. Okryj miąższ po bokach równo z wszystkimi przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa Rub
łosoś
6
Połóż rybę, powleczoną bokiem w dół, na grillu na gorących węglach lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować rybę, obracając raz, aż będzie nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna-patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), łącznie 7 do 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Przenieść na talerz.
8
Wypłukać endywę belgijską; przyciąć i usunąć przebarwione końcówki. Odstawić 12 liści; pozostałe liście pokroić w poprzek na plastry o szerokości 1/4 cala i umieścić w misce.
Ułóż szparagi i całe liście endywii równo wokół krawędzi talerzy. Mieszanka sałat kopiec równo w środku talerzy; top z ciepłym łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Endive
łosoś
11
Porcje posypać równo orzechami włoskimi, malinami i soją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Soja
Orzechy Włoskie
12
Mżawka Pozostałe vinaigrette na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
13
Podawać z roladkami pumpernikla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpernikel
Rolka
14
Przyprawy rub: w blenderze, wir 1 łyżkę każdego nasion kolendry i nasion kopru włoskiego i 1 1/2 łyżeczki każdy suszony tymianek i czarny pieprz, aż drobno zmielone. Sprawia, że około 3 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Całe Nasiona Kolendry
Nasiona Kopru Włoskiego
Suszony Tymianek
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
15
Malina vinaigrette: w małej misce, ubij razem 3 łyżki octu malinowego, 2 łyżki oliwy z oliwek extra-virgin, 1 łyżka oleju z orzechów włoskich (Opcjonalnie), i 1 1/2 łyżeczki musztardy Dijon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Malinowy Winegret
Ocet Malinowy
Musztarda Dijon
Olej Z Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
16
Dodać sól i pieprz do smaku. Sprawia, że około 1/2 szklanki.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.