Grillowana Sałatka z czerwonej cebuli i ogórka z sosem jogurtowo-miętowym

Grillowana Sałatka z czerwonej cebuli i ogórka z sosem jogurtowo-miętowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 9g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sok z cytryny, oregano, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowana Sałatka z cukinii z orzechami laskowymi, Fetanem i sosem jogurtowo-miętowym, Marynowany Grillowany kurczak z sosem ogórkowo-miętowym jogurtowym, oraz Grillowana Pita z kurczaka z sosem jogurtowym ogórkowym.
Instrukcje
Jogurt, miętę, sok z cytryny, tahini, oliwę z oliwek, kminek i czosnek ubić w średniej misce i doprawić solą i pieprzem.
Do sałatki: rozgrzej grill.
Obie strony cebuli posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować z każdej strony przez 2 do 3 minut, aby uzyskać ślady grilla i lekko gotować.
Zdjąć z grilla i grubo posiekać.
Dodać cebulę, oregano i ogórek do dressingu i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.