Grillowana Sałatka Z Awokado, Pomidora, Czerwonej Cebuli

Grillowana Sałatka Z Awokado, Pomidora, Czerwonej Cebuli
Grillowane awokado, pomidor, czerwona cebula sałatka jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 838 kalorii, 21g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos pesto, pomidory, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Pomidorów, Cebuli, Awokado, Sałatka z awokado, pomidorów i cebuli, oraz Sałatka Z Awokado, Pomidorów , Jarmużu I Cebuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przykryć dużą tacę ćwiartkami pomidorowymi i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Połówki awokado umieścić w misce i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki AwokadoPołówki Awokado
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieść każdą połowę na gorącym otwartym grillu przez około 30 do 45 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Usuń i umieść na pomidorach ułożonych na tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6
Ponownie skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
7
W innej misce przykryj plastry czerwonej cebuli sokiem z połowy cytryny i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Cebulę umieść w pustych otworach awokado. Przykryć mieszanką cytryny i oliwy z oliwek. Następnie wierzch z pesto, rozprowadzając obficie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Posypać orzeszki piniowe i ser na wierzchu, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia61
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn