Grillowana Sałatka Z Awokado, Pomidora, Czerwonej Cebuli
Grillowane awokado, pomidor, czerwona cebula sałatka jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 838 kalorii, 21g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos pesto, pomidory, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Pomidorów, Cebuli, Awokado, Sałatka z awokado, pomidorów i cebuli, oraz Sałatka Z Awokado, Pomidorów , Jarmużu I Cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Przykryć dużą tacę ćwiartkami pomidorowymi i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Połówki awokado umieścić w misce i skropić oliwą z oliwek.
Cebulę umieść w pustych otworach awokado. Przykryć mieszanką cytryny i oliwy z oliwek. Następnie wierzch z pesto, rozprowadzając obficie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Funta Piersi Z Indyka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Skórki Z Cytryny
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Posypać orzeszki piniowe i ser na wierzchu, do smaku.