Grillowana Sałatka kukurydziana z limonką, czerwonym Chili i Cotija

Grillowana Sałatka kukurydziana z limonką, czerwonym Chili i Cotija
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanej sałatki kukurydzianej z limonką, czerwonym Chili i Cotijan. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 232 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka liści kolendry, creme fraiche, ser cotija i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Grillowana kukurydza na kolbie z masłem Chili-limonkowym i serem Cotija, Grillowana kukurydza z Cayenne, limonką i Cotija przepis, oraz Grillowana kukurydza na kolbie z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do góry. Grill kukurydza aż zwęglone ze wszystkich stron, 10 lub tak minut. Zdejmij grill i usuń ziarna ostrym nożem. Podczas cięcia kukurydzy, umieść żeliwną patelnię na grillu, aby ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
NóżNóż
3
Dodać kukurydzę i pozostałe składniki do gorącej patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kremowy i ogrzane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn