Grillowana Sałatka z owoców pestkowych z kozim serem i migdałami
Grillowana Sałatka z owoców pestkowych z kozim serem i migdałami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka rukoli, śliwek, octu sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z owoców pestkowych ze smażonym kozim serem, Kruszonka z owoców pestkowych z jagodami i migdałami, oraz Grillowana sałatka owocowa z kremową polewą z koziego sera [i agrodolce z granatu] dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połówki owoców umieścić w dużej misce. Zalać sprayem do gotowania i posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Połówki owoców, ścięte boki w dół, na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania. Grilluj 2 minuty; obróć połówki i grilluj 2 minuty lub do momentu, gdy owoce zaczną zmiękać, a skórka poluzuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego