Grillowana Sałatka z owoców pestkowych z kozim serem i migdałami
Grillowana Sałatka z owoców pestkowych z kozim serem i migdałami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka rukoli, śliwek, octu sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z owoców pestkowych ze smażonym kozim serem, Kruszonka z owoców pestkowych z jagodami i migdałami, oraz Grillowana sałatka owocowa z kremową polewą z koziego sera [i agrodolce z granatu] dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połówki owoców umieścić w dużej misce. Zalać sprayem do gotowania i posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połówki owoców, ścięte boki w dół, na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania. Grilluj 2 minuty; obróć połówki i grilluj 2 minuty lub do momentu, gdy owoce zaczną zmiękać, a skórka poluzuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Przełożyć do miski i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Usunąć skórkę. Pokroić każdą połowę w kliny.
6
Połącz ocet, olej, szalotki, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Umieść 1 1/2 szklanki zieleni na każdym z 4 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
8
Skropić po 2 łyżki sosu.
9
Posypać 2 łyżkami sera i około 1 łyżką migdałów. Na wierzchu każda sałatka z 8 klinami owocowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
10
Wskazówka: jeśli grillujesz jesienią, gruszki są wspaniałym substytutem owoców pestkowych.