Grillowana Polędwiczka Wieprzowa

Grillowana Polędwiczka Wieprzowa
Grillowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 199 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, mięta, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Polędwiczki wieprzowe nadziewane kapustą z grilla skropione grillowaną brzoskwiniową Whiskey Beurre Blanc, oraz Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzać nasiona kminku i pieprzu na małej suchej patelni na średnim ogniu, często potrząsając patelnią, 3 minuty lub aż przyprawy będą pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
PieprzPieprz
PrzyprawyPrzyprawy
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć na talerz w celu ostygnięcia i zmiażdżyć przyprawy moździerzem i tłuczkiem. (Możesz również przenieść przyprawy do wytrzymałej plastikowej torby z zamkiem błyskawicznym, torby uszczelniającej i zmiażdżyć młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta.) Odstawić 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw do salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Posyp wieprzowinę pozostałą mieszanką przypraw, miętą i czosnkiem, naciskając, aby przylegać. Przykryć i schłodzić do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
MiętaMięta
WieprzowinaWieprzowina
4
Posyp wieprzowinę solą i grilluj, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 400), obracając co 5 minut, 18 do 20 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 155, A polędwica będzie lekko różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieścić wieprzowinę na desce do krojenia; luźno przykryć folią i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Pokroić w plastry i podawać z zieloną salsą jabłkowo-ogórkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone JabłkoZielone Jabłko
OgórekOgórek
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Ciemnofioletowa czerwień. Złożone aromaty przypraw i owoców: świeże czerwone jagody z nutami fiołków w połączeniu z przyprawami do pieczenia. Żywa kwasowość i eleganckie podniebienie o jedwabistej konsystencji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn