Grillowana polędwica z masłem Bearnaise

Grillowana polędwica z masłem Bearnaise
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanej polędwicy z masłem Bearnaise. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 351 kalorii, 38g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, mieszankę pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana polędwica z czosnkowo-Cebulkowym plackiem ziemniaczanym i sosem Béarnaise, Polędwica z sosem Bearnaise, oraz Grillowany stek z flanki i szparagi z masłem Béarnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill grzewczy. W małej misce, połączyć wszystkie składniki masła; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić mieszaninę masła na arkuszu folii; kształt w dzienniku. Zawijać; przechowywać w lodówce podczas przygotowywania steku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
StekStek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Gdy jest gotowy do grillowania, ostrożnie olej grill rack. Obie strony steku natrzeć oliwą z oliwek, posypać mieszanką pieprzu i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść stek na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 8 do 12 minut lub do pożądanej doneness, obracając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Aby służyć, pokroić stek na kawałki wielkości porcji. Każdą porcję polać masłem bearnaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn