Grillowana polędwica wołowa nadziewana szpinakiem i pieczarkami

Grillowany szpinak i nadziewane pieczarkami polędwiczki wołowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Jeśli masz polędwicę wołową, szalotki, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki Wołowe Nadziewane Pieczarkami, Polędwica Wołowa Nadziewana Szpinakiem, oraz Polędwiczki wołowe Nadziewane rakami, boczkiem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby nadzienie: stopić masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane, o 7 protokół. Wymieszać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać szpinak i gotować do ogrzania, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Lay butterflied polędwicy otwarty płasko. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż nadzienie na polędwicy, pozostawiając około 1/2 cala krawędzi bez farszu.
Zwinąć szczelnie do cylindra i związać za pomocą sznurka rzeźniczego w odstępach 1-calowych. Poza wołowiną obficie doprawić solą i pieprzem.
Pozostaw na 45 minut podczas przygotowywania grilla.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieść polędwicę na chłodnej stronie grilla, przykryj i gotuj, aż termometr odczytu natychmiast odczyta 120 ° F stopni po włożeniu do najgrubszej części wołowiny.
Przełożyć wołowinę na gorącą stronę grilla i gotować, aż dobrze rumiane, 2-3 minut na stronę.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw na 15 minut.
Wyjąć Sznurek i pokroić w 1-calowe plastry i podawać.