Grillowana Pizza z wędzonym Tofu i pieczoną czerwoną papryką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej pizzy z wędzonym Tofu i pieczoną czerwoną papryką. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tofu, pomidory z puszki, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana Pizza z wędzonym Tofu i pieczoną czerwoną papryką, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, rozpuścić cukier i drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodaj 2 1/2 szklanki mąki, 1 łyżka oleju i 1 łyżeczka soli; dobrze wymieszać, aby utworzyć sztywne ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 10 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przylepiło się do rąk (ciasto będzie lepkie.)
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu (85), wolnym od przeciągów, 45 minut lub do momentu, gdy ciasto podwoi się. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Aby przygotować sos, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
Dodać pomidory; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż sos jest gęsty. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Rozwal ciasto. Przykryj i pozostaw 5 minut. Podzielić ciasto na 6 równych porcji; pracować z 1 porcją na raz; uformować każdą z nich w kulkę (przykryć pozostałe ciasto, aby zapobiec wyschnięciu.)
Rzuć każdą piłkę w 6-calowe koło.
Umieścić na blasze do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Lekko pokryć ciasto sprayem do gotowania; przykryć folią.
Pozwól odpocząć 15 minut.
Paprykę pokroić na pół wielkopostną; wyrzucić nasiona i błony.
Umieść połówki pieprzu, boki skóry w dół, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obrać i pokroić w paski.
Miejsce rund ciasta na grill rack pokryte sprayem do gotowania; grill 2 minut lub aż lekko rumiane. Odwróć ciasto.
Rozłóż 1/3 szklanki sosu pomidorowego na każdej rundzie ciasta, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Posypać 1/3 szklanki tofu i 1/4 szklanki sera równomiernie na każdej pizzy. Paski pieprzu podziel równomiernie między pizze. Zamknij pokrywę grilla; grilluj 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.