Grillowana pizza z pieczarkowym Pesto i serem Fontina

Grillowana pizza z pieczarkowym Pesto i serem Fontina
Przepis Grillowany Francuski Chleb Pizza z pieczarkami Pesto i ser Fontina może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1222 kalorii, 41g białka, oraz 89g tłuszczu każdy. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, chleb, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosta Chrupiąca Bazylia Karmelizowana Warzywo Ogrodowe + Fontina French Bread Pizza, Pizza z Pietruszkowym Pesto, pieczarkami Cremini, Fontinanem i kozim serem, oraz Pieczarkowy Rozmaryn & Fontina Grillowany Ser dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić borowiki w misce i przykryć wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić, aż zmiękną, 30 minut.
3
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posmaruj cremini lub białe czapki z grzybami na oleju rzepakowym i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Umieść grzyby na grillu, strona cap dół i grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 4 do 5 minut. Odwrócić Czapki i kontynuować grillowanie, aż grzyby są gotowane przez, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć z grilla, lekko ostudzić, a następnie grubo posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjmij porcinis z płynu do namaczania i umieść w misce robota kuchennego z kilkoma łyżkami płynu do namaczania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać grzyby cremini, miąższ czosnku, orzechy włoskie, natkę pietruszki i tymianek w robot i proces, aż drobno posiekane. Przy włączonym silniku powoli dodawaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
9
Dodać 1/4 szklanki sera Romano i pulse kilka razy do włączenia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
10
Pieczywo posmarować na pokrojonej stronie pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Równomiernie rozprowadzić pesto na pokrojonej stronie każdej połowy chleba. Top pesto z serem fontina, powrót do grilla, ser bok do góry, zamknąć pokrywę grilla i gotować, aż ser topi się, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser FontinaSer Fontina
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Wyjąć z grilla i posypać pozostałym Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn