Grillowana pizza z pieczarkowym Pesto i serem Fontina
Przepis Grillowany Francuski Chleb Pizza z pieczarkami Pesto i ser Fontina może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1222 kalorii, 41g białka, oraz 89g tłuszczu każdy. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, chleb, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosta Chrupiąca Bazylia Karmelizowana Warzywo Ogrodowe + Fontina French Bread Pizza, Pizza z Pietruszkowym Pesto, pieczarkami Cremini, Fontinanem i kozim serem, oraz Pieczarkowy Rozmaryn & Fontina Grillowany Ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić borowiki w misce i przykryć wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odstawić, aż zmiękną, 30 minut.
3
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Posmaruj cremini lub białe czapki z grzybami na oleju rzepakowym i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Umieść grzyby na grillu, strona cap dół i grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 4 do 5 minut. Odwrócić Czapki i kontynuować grillowanie, aż grzyby są gotowane przez, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Wyjąć z grilla, lekko ostudzić, a następnie grubo posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Wyjmij porcinis z płynu do namaczania i umieść w misce robota kuchennego z kilkoma łyżkami płynu do namaczania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-o
8
Dodać grzyby cremini, miąższ czosnku, orzechy włoskie, natkę pietruszki i tymianek w robot i proces, aż drobno posiekane. Przy włączonym silniku powoli dodawaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Dodać 1/4 szklanki sera Romano i pulse kilka razy do włączenia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
I Pomarańczowym Pieprzem
10
Pieczywo posmarować na pokrojonej stronie pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Równomiernie rozprowadzić pesto na pokrojonej stronie każdej połowy chleba. Top pesto z serem fontina, powrót do grilla, ser bok do góry, zamknąć pokrywę grilla i gotować, aż ser topi się, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Ser Fontina
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny