Grillowana pierś indyka z polewą miodowo-jabłkową
Grillowana pierś indyka z polewą miodowo-jabłkową to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 39g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło jabłkowe, musztarda dijon, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pierś Z Indyka Miodowo-Jabłkowego, Grillowana Pierś Z Indyka Musztarda MIODOWA, oraz Grillowany Miód-Dijon Solone Piersi Indyka.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego zgodnie z zaleceniami producenta. W małej misce, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem piersi indyka; dobrze wymieszać.
Gdy grill jest podgrzewany, ostrożnie olej grill rack.
Pierś z indyka umieścić na grillu bezpośrednio nad patelnią. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część piersi.
Posmaruj indyka masłem jabłkowym. Cover grill; gotować 1 do 1 1/2 godziny lub aż termometr rejestruje 77°. i soki biegną jasne po przekłuciu widelcem, szczotkowanie piersi indyka od czasu do czasu mieszanką masła jabłkowego.
Wyjąć pierś indyka z grilla.
Odstawić na 15 minut przed krojeniem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.