Grillowana pierś indyka z polewą miodowo-jabłkową

Grillowana pierś indyka z polewą miodowo-jabłkową
Grillowana pierś indyka z polewą miodowo-jabłkową to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 39g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło jabłkowe, musztarda dijon, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pierś Z Indyka Miodowo-Jabłkowego, Grillowana Pierś Z Indyka Musztarda MIODOWA, oraz Grillowany Miód-Dijon Solone Piersi Indyka.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego zgodnie z zaleceniami producenta. W małej misce, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem piersi indyka; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Gdy grill jest podgrzewany, ostrożnie olej grill rack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Pierś z indyka umieścić na grillu bezpośrednio nad patelnią. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
4
Posmaruj indyka masłem jabłkowym. Cover grill; gotować 1 do 1 1/2 godziny lub aż termometr rejestruje 77°. i soki biegną jasne po przekłuciu widelcem, szczotkowanie piersi indyka od czasu do czasu mieszanką masła jabłkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć pierś indyka z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Odstawić na 15 minut przed krojeniem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn