Grillowana papryka balsamiczna i pieczarki
Grillowana papryka balsamiczna i pieczarki to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, zakupiony balsamiczny sos sałatkowy vinaigrette, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana papryka, cebula i pieczarki, Balsamiczno-Imbirowe Grillowane Grzyby Portobello, oraz Grillowane pieczarki Portobello, słodka papryka i czerwona cebula.
Instrukcje
Podgrzewać zamknięty grill kontaktowy przez 5 minut.
Tymczasem, w dużej misce, połączyć paprykę, cebulę i sos sałatkowy; wrzucić do herbu.
Gdy grill jest podgrzewany, szczypcami, Usuń paprykę i cebulę z dressingu; umieść na dolnej powierzchni grilla. Rezerwa pozostałego opatrunku w misce. Zamknij grill; gotować 4 minuty.
Dodaj grzyby do zastrzeżonego dressingu; wrzuć do płaszcza. Szczypcami, dodać grzyby do warzyw na grillu. Zamknij grill; gotować 3 do 4 minut lub aż wszystkie warzywa będą miękkie.