Grillowana Panzanella z rukolą, Burratą, dynią letnią i oliwkami

Grillowana Panzanella z rukolą, Burrata, Summer Squash i oliwki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 213 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli, pieprzu, sera burrata i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana letnia Pizzetka z karmelizowanymi brzoskwiniami, Burratą, rukolą i chrupiącym Serrano, Grillowana Sałatka Panzanella Z Papryką, Dyni I Pomidorami, oraz Grillowana Sałatka Panzanella z papryką, dyni i pomidorami.
Instrukcje
Rozgrzać grill (lub patelnię grillową) do średniego.
Dynię i chleb posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek, doprawić połową soli i pieprzu.
Dodać squash i chleb do grilla; gotować, obracając od czasu do czasu, aż squash jest miękki i chleb jest zwęglony (4-6 minut). Natrzeć chleb pokrojoną stroną ząbka czosnku.
W dużej misce, połączyć pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, Pozostałe sól i pieprz, i ocet; trzepaczka dobrze.
Pokroić squasha i rozdrzeć chleb na 1-calowe kawałki; wrzucić w dressing z rukolą i oliwkami. Sałatkę podzielić na 6 talerzy, a na wierzchu po 4 kawałki burraty.
Skropić oliwą z oliwek i w razie potrzeby posypać solą morską.
Uwaga: suma tłuszczów składowych (nasyconych, jednonienasyconych, wielonienasyconych)nie zawsze może być równa całkowitej wartości tłuszczu.