Grillowana Mieszanka Kukurydziana

Grillowana Mieszanka Kukurydziana
Grillowana Mieszanka kukurydziana może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 86 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka soli, kukurydzy, cukinii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Candied Corn Medley, Mieszanka kukurydzy i boczku, oraz Mieszanka cukinii i kukurydzy.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wszystkie składniki; wrzucić do pokrycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieś na jednorazową patelnię foliową. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 5 minut; mieszać. Grilluj 3-5 minut dłużej lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn