Grillowana Kukurydza Piknikowa
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowana kukurydza piknikowa może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 10g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 5. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz proszek chile, ser romano, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piknikowa Sałatka Kukurydziano-Cukiniowa, Grillowany Kurczak Piknikowy, oraz Grillowane Piknikowe Taco Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu do średniej temperatury. Alternatywnie rozgrzej brojlery do niskiego poziomu i wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem lub folią aluminiową.
Posmaruj kukurydzę roztopionym masłem lub oliwą z oliwek. Grilluj kukurydzę, aż będzie gorąca i lekko zwęglona, 7 do 10 minut, w zależności od temperatury grilla. Alternatywnie, smażyć uszy kukurydzy 6 cali od źródła ciepła, aż pojawią się zwęglone plamy, około 10 minut. Odwróć kukurydzę i broil na dodatkowe 10 protokół.
Podczas gdy kukurydza jest zwęglona, wymieszać kolendrę, czosnek, chile proszek, sól, majonez, i sok z limonki.
Mieszankę majonezu równomiernie rozprowadzić na kukurydzy i posypać serem Romano. W razie potrzeby, powrót kukurydzy do grilla lub brojlerów na zaledwie kilka minut.
Podawać na ciepło z limonkami.