Grillowana Cebula Vidalia

Grillowana Cebula Vidalia
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Grillowana cebula Vidalian może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie super. Spróbuj BBQ Soft-Shell kraby z grillowaną cebulą Vidalian, Prażona Cebula Vidalian, oraz Stek z Rib-Eye z cebulą Vidalian dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na wolnym ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pokroić cebulę w plastry 1/2 cala. W dużej misce połącz cebulę z dressingiem, przykryj i marynuj w lodówce przez co najmniej godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Gotować na małym ogniu, obracając raz, do pożądanej czułości. Zastosuj więcej opatrunku, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn