Grillowana Brukselka

Grillowana Brukselka
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Grillowana brukselka może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Mieszanka oliwy z oliwek, brukselka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Spróbuj Grillowana Brukselka, Grillowana Brukselka. Lubię je, oraz Grillowane Pikantne Brukselki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Odciąć koniec łodygi brukselki i usunąć wszelkie żółknące zewnętrzne liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
4
Włożyć brukselkę do dużej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej miski i podgrzewać w kuchence mikrofalowej przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
5
Dodać oliwę z oliwek, czosnek, musztarda, papryka i sól i wrzucić do połączenia. Pozostawić kiełki do ostygnięcia, aż można obsłużyć je. Szaszłyk 4 do 5 brukselek na każdy metalowy szaszłyk z końcami łodygi skierowanymi w tym samym kierunku, pozostawiając co najmniej 1/2 cala między każdym kiełkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
KiełkiKiełki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Umieść szaszłyki na grillu z końcem łodygi najbliżej płomienia. Przykryć i gotować przez 5 minut. Przekręć szaszłyki i nadal gotować przez kolejne 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać jako jest lub dla dodatkowego smaku, usunąć kiełki z szaszłyków, zwrócić je do oryginalnej miski i wrzucić z pozostałej mieszaniny oleju i czosnku przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn