Grejpfrut Granité z mango i białym rumem Mojito
Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,64 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Mango, grenadyna, rum, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mahi Mahi w / białe wino i mango, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Sałatka grejpfrutowa różowo-biała.
Instrukcje
W 8-calowym kwadratowym szklanym naczyniu wymieszaj sok grejpfrutowy, miód i grenadynę. Zamrozić mieszaninę do uzyskania stałej masy, co najmniej 3 godziny.
Tymczasem w robocie kuchennym połącz liście mięty, cukier, rum i sok z limonki oraz puree. Przechowywać w lodówce mojito.
Około 30 minut przed podaniem przenieść granit do lodówki, aby zmiękczyć.
Pokrój każde mango na pół wzdłuż na cienkie plasterki.
Wlać mojito do płytkich misek. Rozdrobnić plastry mango w miseczkach i top z dużymi miarkami granitu.
Udekorować gałązkami mięty i podawać.