Zielony Chile-gulasz z kurczaka z białą fasolą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz zieloną cebulę, chiles, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Enchiladas z kurczakiem i białą fasolą z kremowym zielonym sosem Chile, Zielony gulasz Chile z kurczakiem, oraz Zielone Chile-Gulasz Z Kurczaka.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół. Wymieszać zielone chiles i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Zupa z kadzi do poszczególnych misek, a wierzch równomiernie z serem, śmietaną i zieloną cebulą.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Sangre de Toro Cava z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.