Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj greckiego gulaszu Garbanzo. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 115 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, Greckiej przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest znakomite. Spróbuj Gulasz Garbanzo, Gulasz z karczocha i Garbanzo, oraz Gulasz z fasoli Garbanzo z Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę na gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać czosnek i gotować 1 minutę. Wymieszać pomidory i kolejne 8 składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut. Wymieszać ze szpinakiem i posiekaną natką pietruszki; gotować 5 minut. Top z pokruszonym serem feta, w razie potrzeby.
Grecki w menu? Spróbuj połączyć się z Agiorgitiko, Assyrtiko i Moschofilero. Jeśli masz ochotę na grekę ze swoim greckim jedzeniem, assyrtiko i moschofilero są uroczymi białymi winami do połączenia z kurczakiem, owocami morza itp. Agiorgitiko to pełnowartościowa czerwień odpowiednia do pieczonych mięs i jagnięciny. Jedno wino można spróbować Skouras Saint George Agiorgitiko. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.