Grecka Steffotto

Greckie Steffotto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 33g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.34 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz ocet winny, mielone goździki, laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym}, Łatwe grillowane kury kornwalijskie i cukinia z grecką marynatą, Tzatziki i sałatką grecką, oraz Grecka sałatka z awokado i grillowanym kurczakiem z greckim sosem.
Instrukcje
Brązowy uchwyt na dużej patelni.
Do mięsa dodajemy grzyby i cebulę i gotujemy do miękkości.
Przełożyć na patelnię odporną na działanie pieca.
Wymieszać razem pastę pomidorową, ocet winny i brązowy cukier.
Wlać tę mieszaninę na mięso i warzywa.
Dodać laski cynamonu, posypać całymi goździkami oraz sól i pieprz do smaku. Rozcieńczyć wodą, aby pokryć wszystko.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez co najmniej 2 do 2 1/2 godziny.