Grasshopper Pie II
Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladowe ciastko crumb crust, creme de cacao, Creme de menthe Likier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 8%, to danie jest improwizowane. Spróbuj Pasikonik Placek, Konik polny, oraz Pasikonik Placek podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połączyć odparowane mleko i pianki. Mieszać na małym ogniu, aż pianki całkowicie się stopią. Schłodzić, aż mieszanina zachowa swój kształt po upuszczeniu z łyżki.
Powoli wlej creme de menthe i creme de cacao do mieszanki prawoślazu, stale mieszając. Mieszaj, aż wszystkie składniki zostaną dokładnie połączone.
Wlać śmietanę do dużej schłodzonej miski do mieszania.
W razie potrzeby dodaj kilka kropli zielonego barwnika spożywczego. Śmietanę ubijać do sztywności. Delikatnie złóż bitą śmietanę w mieszaninę pianek.
Rozprowadzić mieszaninę na ciasto. Schłodzić na noc przed podaniem.
Każdy plasterek udekoruj ogoloną czekoladą i pokruszoną miętą pieprzową w razie potrzeby. Pamiętaj, aby schłodzić wszelkie resztki.