Smażony filet z czerwonego Lucjana z kreolskim sosem kukurydzianym
Smażony na patelni Czerwony filet z Lucjana z kreolskim sosem kukurydzianym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 581 kalorii, 56g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.89 za porcję. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, skrobię kukurydzianą, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Filet Z Lucjana Czerwony, oraz Smażony filet z Seabass z sosem Salsa i kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu rozgrzej olej achiote na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Annatto
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę, papryka, pomidor, papryka chile, czosnek, kolendra, liść laurowy, sól, i pieprz, i smażyć przez około 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Suszony Makaron Rigatoni
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(duża Tuba)
3
Dodać bulion kukurydziany i rybę i gotować na średnim ogniu przez około 6 minut.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Dodać do rondla, dobrze wymieszać i dodać masło trzepaczką. Smak do przyprawiania i gotować przez około 5 minut. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Obficie doprawić obie strony ryby solą i pieprzem. W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, umieść filety na patelni, skórkę w dół i gotuj przez 3 minuty, bez obracania. Odwrócić na drugą stronę i gotować przez około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wyjąć z ognia na talerz.
11
Łyżka ciepłego sosu na środku każdego talerza obiadowego. Wierzch z porcją rybną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
12
Dekoruj gałązkami kolendry i prażonymi i rozdrobnionymi nasionami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.