Klon, jęczmień i pszenica Granolan jest wegańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz walcowane płatki jęczmienne, olej roślinny, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Granola z jęczmienia i jagód, Pełnoziarnista pszenica i jęczmień, oraz Granola Pszenno-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 149° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść jęczmień, pszenicę, pekan, cynamon i sól w dużej misce i wymieszaj, aby połączyć; odstawić.