Gran Fritto di Pesce (smażone ryby)

Gran Fritto di Pesce (smażone ryby)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Gran Fritto di Pesce (mieszanego smażenia ryb). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 154g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1752 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 28,3 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ostrygi, skrobię kukurydzianą, krewetki skalne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gran Fritto di Pesce (smażone ryby), Fritto Misto Emiliano (Frytki Mieszane W Stylu Emilia), oraz Zuppa Di Pesce Zupa Rybna.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w głębokiej patelni z koszem, aż tylko do palenia. W szerokiej, płytkiej misce, wymieszać pół kalmary, pół plasterki cytryny, pół przegrzebki, pół whitebait, pół krewetki rock, 6 ostrygi, 2 sole i 2 cios ogony ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki SkalneKrewetki Skalne
WhitebaitWhitebait
KałamarnicaKałamarnica
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
SolaSola
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wymieszać skrobię kukurydzianą i mąkę w osobnej misce i posypać rybę i wrzucić szybko rękami do herbu. Wrzucić do dużego sitka z uchwytem i bat o ręce, aby usunąć nadmiar mieszanki skrobi kukurydzianej. Upuść powlekane owoce morza i cytryny do oleju i gotować, aż złoty kolor i chrupiące, o 1 1/2 do 2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć. Natychmiast powtórz z pozostałymi cytrynami i owocami morza i powtórz sztuczkę skrobi kukurydzianej. Gorące smażone potrawy przyprawiamy solą i pieprzem i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn