Gotuj książkę: żeberka Fleishera
Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 60 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz czosnek w proszku, cayenne, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gotuj książkę: Fleisher ' s Secret Chicken Rub, Ugotuj książkę: żeberka miodowe, oraz Ugotuj książkę: wędzone żeberka pieczone w piecu.
Instrukcje
Dodać przyprawy pocierać łącząc sól, pieprz, brązowy cukier, papryka, czosnek w proszku, cebula w proszku, musztarda w proszku, cayenne, i nasiona selera w małej misce. To sprawia, że około 1 ½ szklanki. Równomiernie i grubo posmarować żebra. Nie bój się dać im ładną skórkę.
Umieść żebra w pojemniku wystarczająco dużym, aby je pomieścić, przykryj folią lub folią, przenieś do lodówki i pozostaw do schłodzenia przez 30 minut do 12 godzin.
Fleisher lubi używać pośredniej metody gotowania żeber, albo powoli w piekarniku w temperaturze 250 ° F przez 3 godziny-lub do momentu, gdy mięso łatwo ściągnie się z kości, w zależności od tego, co nastąpi wcześniej-lub w mniej więcej tej samej temperaturze i czasie na grillu gazowym lub węglowym.
Żeberka pokroić i podawać. Fleisher nie czuje, że te żeberka potrzebują czegoś więcej, ale zawsze można je podawać z sosem barbecue do zanurzenia.