Gotowany Łosoś I

Gotowany Łosoś I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gotowanego łososia spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, marchew, stek z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Łosoś gotowany z herbatą, Łosoś Gotowany W Całości, oraz Gotowany Łosoś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać masło i podsmażyć cebulę, marchew, i seler przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj wodę, wino, sól i pieprz na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu przez 5 dodatkowych minut.
4
Łososia owinąć w gazę i włożyć do gotującego się płynu. Obniżyć ogień, przykryć i gotować delikatnie przez około 15 minut (5 minut na funt w przypadku zakupu większego steku z łososia).
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
5
Ostrożnie wyjmij łososia z patelni, Rozpakuj i podawaj na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn