Gotowany Plamiak Z Kukurydzianym Smakiem

Gotowany Plamiak Z Kukurydzianym Smakiem
Gotowany plamiak z kukurydzianym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 619 kalorii, 80g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 9,12 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kłusownicze mleko, pomidor, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Gotowany Plamiak Z Kukurydzianym Smakiem, Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, oraz Gotowany łosoś z buraczanym smakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do mleka dodać sól, pieprz, kminek i kolendrę, ubijać, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Dodać mieszaninę mleka do małego frypan; doprowadzić do niskiego dusić, dodać ryby i dusić około 3 protokół, ostrożnie włączyć ryby i dusić kolejne 2 minuty, wyłączyć ogień pozostawiając ryby w mleku.Topping:.Weź 4 lub 5 łyżek mleka kłusowniczego i dodaj do małego garnka; dodaj kukurydzę, pomidor, czerwoną cebulę, kminek, kolendrę i pieprz cayenne; wymieszaj, aby wymieszać; doprowadzić do duszenia, dusić przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Rybę wyjąć z mleka na talerz. Łyżka smaków nad rybą w zgrabnej linii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
4
Podawać natychmiast.

Składniki

0warzywo (np. szpinak)pieprz cayenne (płatki czerwonej papryki, jeśli preferowane)pieprz cayenne (płatki czerwonej papryki, jeśli preferowane)0warzywo (np. szpinak)pieprz cayenne (płatki czerwonej papryki, jeśli preferowane)pieprz cayenne (płatki czerwonej papryki, jeśli preferowane)0warzywo (np. szpinak)2 (puszki 14 uncji) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu2 (puszki 14 uncji) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu1warzywo (np. szpinak)2 (puszki 14 uncji) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu2 (puszki 14 uncji) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu1warzywo (np. szpinak)2 (puszki 14 uncji) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu2 (puszki 14 uncji) bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestalówka kukurydziana w puszkachstalówka kukurydziana w puszkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestalówka kukurydziana w puszkachstalówka kukurydziana w puszkach0warzywo (np. szpinak)do średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej1warzywo (np. szpinak)do średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej1warzywo (np. szpinak)do średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej0warzywo (np. szpinak)pieprz świeży mielonypieprz świeży mielony0warzywo (np. szpinak)pieprz świeży mielonypieprz świeży mielony198papryka habaneroplamiak (lub inna biała ryba)plamiak (lub inna biała ryba)198papryka habaneroplamiak (lub inna biała ryba)plamiak (lub inna biała ryba)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko (używam 2%)mleko (używam 2%)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko (używam 2%)mleko (używam 2%)4Spód: okruszki z herbatników grahamkłusownicze mlekokłusownicze mleko4Spód: okruszki z herbatników grahamkłusownicze mlekokłusownicze mleko591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże pomidory, surowe posiekaneświeże pomidory, surowe posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże pomidory, surowe posiekaneświeże pomidory, surowe posiekane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Haddock bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia45
Magazyn