Gotowane ostrygi z Mignonnette buraków

Gotowane ostrygi z Mignonnette buraków
Gotowane ostrygi z Mignonnette buraków jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 6 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, ostrygi, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ostrygi z sosem Mignonnette, Ostrygi Z Jabłkiem Mignonnette, oraz Gotowane Ostrygi W Kremie Pernod.

Instrukcje

1
Przynieś 6 szklanek wody z 1 łyżeczką soli na wolnym ogniu w szerokim garnku 6-do 8-quart, następnie dodaj ostrygi z ich alkoholem i gotuj na wolnym ogniu, aż krawędzie zwijają się, o 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
AlkoholAlkohol
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Ostrygi przełożyć z ok. 1/4 szklanki płynu do płukania do miski i schłodzić, przykryć, aż ostygną, ok. 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Szoruj zarezerwowane dno muszli ostryg. Gotować muszle w 6-do 8-quart garnek wrzącej wody 3 minuty (aby usunąć wszelkie ziarna lub ślady ostrygi surowej), a następnie odsączyć w durszlaku. Muszle spłukać i dokładnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
4
Wymieszaj ocet, sok jabłkowy, szalotkę, buraki, pieprz, sól, cukier i 2 łyżki płynu do płukania z miski ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
PieprzPieprz
OstrygiOstrygi
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
CukierCukier
BurakBurak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Bardzo cienko julienne ogórek wzdłuż za pomocą mandoliny lub innej krajalnicy ręcznej, pracując wokół rdzenia nasion, a następnie odrzuć rdzeń nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
6
Ogórek odsączyć na sitku ustawionym nad miseczką podczas montażu ostryg, następnie wyrzucić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Aby zmontować, umieść 1 ostrygę w każdej połowie skorupy i łyżkę 1 łyżeczki mignonnette nad nią. Top z małym ogórkiem, skręcone w Kopiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
OstrygiOstrygi
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn