Gotowane Ciasto Owocowe

Gotowane Ciasto Owocowe
Potrzebujesz deser wegetariański? Gotowane ciasto owocowe może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 25g tłuszczu i w sumie 981 kalorii. Za $3.7 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, wody, kandyzowanych owoców i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 28%. Spróbuj Gotowane Ciasto Świąteczne, Gotowane Ciasto Z Rodzynkami, oraz Gotowane Ciasto Daktylowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Nasmaruj bochenek o wymiarach 9x5 cali i wyłóż pergaminem lub folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz wodę, zmieszane owoce, cukier i masło w rondelku na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając i gotować delikatnie przez około 10 minut. Przesiej mąkę, sodę oczyszczoną i mieszaną przyprawę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Owoce MieszaneOwoce Mieszane
Mieszana PrzyprawaMieszana Przyprawa
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać gotowaną mieszaninę i mieszać, aż dobrze się połączy.
4
Dodaj jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Wlać do wysmarowanej tłuszczem bochenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piecz przez 90 minut w nagrzanym piekarniku, aż szpikulec lub nóż włożony do góry wyjdzie czysty. Schłodzić ciasto na patelni przez co najmniej 10 minut przed wyjęciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn