Gotowana Ryba Z Sosem Cebulowym I Grzybami

Gotowana Ryba Z Sosem Cebulowym I Grzybami
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Gotowana ryba z sosem cebulowym i grzybami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 3373 kalorii, 653g białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 50,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz limonki, szkockie czepki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać babkę, możesz podążać tym daniem głównym z Babeczki Babeczkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Bahamskie Gotowane Ryby, Chorwacka Ryba Gotowana (I Zupa), oraz Ryba gotowana w Syczuanie (Shui Zhu Yu, 水煮鱼).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn