Gotowana Kolacja W Nowej Anglii

Gotowana Kolacja W Nowej Anglii
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Nowa Anglia gotowana kolacja może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Ten przepis z prostych przepisów wymaga młodych ziemniaków, pieprzu, marchwi i rzepy. Przepis ten zachwycił 842 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gotowana Kolacja W Nowej Anglii, Gotowana Kolacja W Nowej Anglii, oraz Gotowana Kolacja W Nowej Anglii.

Instrukcje

1
Peklowaną wołowinę wkładamy do garnka, przykrywamy wodą, dodajemy przyprawy, dusimy: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieść mostek w 5 lub 6 ćwiartce holenderskiego piekarnika i przykryj centymetrem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Jeśli używasz peklowany mostek wołowy i nie pochodzą już zapakowane w przyprawy, dodać pieprz, goździki, i liść laurowy do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek Wołowy PeklowanyMostek Wołowy Peklowany
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Jeśli używasz zwykłego mostka, dodaj łyżeczkę soli na każdą kwartę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie przykryć, obniżyć ogień, aż jest ledwo gotowanie. Przechowywać na małym wolnym ogniu przez cztery godziny lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie (widelec przechodzi łatwo).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Usuń mięso, dodaj warzywa, Duś na wolnym ogniu: 
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Wyjąć mięso i odstawić, utrzymując mięso w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Dodaj warzywa do garnka. Sprawdź bulion do smaku. Jeśli jest zbyt słony, dodaj trochę więcej wody do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Podnieść temperaturę i doprowadzić zupę do wysokiej gotować. Gotować na wolnym ogniu, aż zrobić, o 15-30 minut dłużej, w zależności od wielkości cięcia warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
10
Pokroić mięso w poprzek ziarna: pokroić mięso w cienkie plasterki na poprzek ziarna. Może okazać się łatwiejsze do krojenia, jeśli najpierw pokroić pieczeń na pół w tym samym kierunku, jak ziarna mięsa. Następnie pokrój mniejsze długości w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
11
Podawać w miseczkach, po kilka kawałków mięsa w każdej, dodać trochę warzyw i trochę bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Podawać z chrzanem lub musztardą lub obiema.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn